Plan uw behandeling

Wat is acupunctuur in combinatie met nek, schouder of rug massage?

Deze massagevorm brengt ontspanning aan de nek en schouders, de armen en borstkas worden hierbij ook meegenomen om een goed resultaat te waarborgen. Deze behandeling is een heerlijk breek van de week moment en zeer aan te raden voor mensen met een zittend beroep, Maar natuurlijk ook in te zetten voor chronische nek of schouderklachten.  

De behandeling wordt uitgebreid met een acupunctuur sessie, waardoor uw klacht nog effectiever wordt aangepakt. Het effect is al na een behandeling te voelen. In ons lichaam bevinden zich meridianen. Hierlangs stromen de energieën Yin en Yang. Deze meridianen kunnen door ziekte, mentale problemen of een tijdelijk verzwakte weerstand uit balans raken.

Door het lichaam stroomt Qi om zo de organen van energie te voorzien. Deze energie wordt getransporteerd via de meridianen. Via de meridianen is communicatie mogelijk tussen delen van het lichaam en de organen. Verstoringen van meridianen gelden voor de Chinese Geneeskunde als voorstadia van ziekten.

De meridianen zijn genoemd naar een orgaan en worden daaraan gekoppeld, maar ze staan elk ook in verband met een emotie, een lichaamsstelsel, een basisbehoefte en een deel van het bewegingsapparaat.

Omdat een acupunctuurbehandeling de energiehuishouding verbeterd, wordt er een fit en uitgerust gevoel ervaren na de behandeling. Het heeft een positieve invloed op de levensenergie (ook wel Qi genoemd) en het vergroot de weerstand.

De behandeling:

De behandeling start met een kort consult en het diagnosticeren van de tong en pols, om zo een duidelijk beeld te krijgen van de klacht.

Hierna mag u plaats nemen op de behandeltafel.

De behandeling zal bestaan uit een half uur een doeltreffende massage en daarna worden de naaldjes geplaats en mag u nog 25 minuten nagenieten van de massage.

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden