Plan uw behandeling

Acupunctuur in combinatie met counseling

Bij ieder mens ontstaan wel eens problemen in de privé, relationele of werksfeer, denk aan een vervelende gebeurtenis, een ingrijpende verandering of ziekte van jezelf of van iemand die je lief is.

Deze gebeurtenissen horen bij het leven, ieder mens krijgt oneerlijke en uitdagende gebeurtenissen op zijn pad.

Het is belangrijk dat je bepaalde lessen leert in het leven. Het leven is een aaneenschakeling van ups-and-downs. Net als dag en nacht, Yin en Yang, de zon en de maan.Deze lessen zijn voor ieder mens weer anders. Belangrijk is dat je genoeg weerbaar bent om er weer bovenop te krabbelen wanneer er pijn of verdriet heeft aangevangen.

Door inzicht te creëren over de zaken die op je pad komen leer je beter om te gaan met jouw problemen, hierdoor wordt je flexibel en weer nieuwsgierig om in je eigen kracht te staan. Ook leer je steeds beter je grenzen aan te geven wat erg belangrijk is om geestelijke vrijheid te kunnen ervaren.

Zo kan je starheid voorkomen. Van starheid wordt je grimmig en erg verdrietig, het geeft je het gevoel dat het toch al te laat is……

Counseling kan voor veel problemen een juiste oplossing zijn. Ik houd van een eerlijke en heldere aanpak, een realistisch doel voor ogen houden is belangrijk.

De gesprekken die wij voeren om verandering te brengen in jouw leven zijn no-nonsense en gericht om zo snel mogelijk tot de kern van de zaak te komen.

Voor een beter effect wordt daar een acupunctuur behandeling aan gekoppeld. De combinatie van counseling en acupunctuur zorgen voor een bijzonder fijne en rustgevende behandeling, waarbij er genoeg tijd is om wat er besproken is te laten dalen in de geest.

Er zal eerst een gesprek plaatsvinden en daarna volgt de acupunctuur behandeling.

Acupunctuur heeft veel effect op je emoties, het kan je meer daadkracht geven of helpen flexibeler in het leven te staan. Het kan verdriet een duwtje geven je lichaam te verlaten, of je frustratie aan te pakken en om te zetten in emotie waar je iets aan hebt.

Het doel van een acupunctuur in combinatie met counseling behandeling is het helpen van mensen bij:

  • Het benutten van ongebruikte mogelijkheden.
  • Het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.
  • Het oplossen of hanteren van problemen of verdrietige situaties.
  • Het in staat zijn om relaties te onderhouden en aan te gaan.
  • Het vinden van balans en dat te behouden in stress situaties.

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden