Plan uw behandeling

Acupunctuur in combinatie met een onderrug en bil massage

Deze massage is puur gericht op pijnverlichting plus het flexibel maken van deze regio.

Door middel van rekking, pressie, verwarmen en massage wordt de onderrug behandeld.

De onderrug wordt snel stram door vermindering van beweging, koude, ouderdom of pijn. Het is van belang dat de onderrug soepel blijft en goed samenwerkt met de rest van het lichaam, het is de basis voor vitaal ouder worden. De onderrug is de antagonist van de buikregio waar de darmen zich bevinden. Door massage van de onderrug zal de stoelgang verbeteren en een opgeblazen gevoel tot de verleden tijd gaan behoren.  

De behandeling wordt uitgebreid met een klassieke acupunctuur sessie, waardoor uw klacht nog effectiever wordt aangepakt. Het effect is al na een behandeling te voelen.

In ons lichaam bevinden zich meridianen. Hierlangs stromen de energieën Yin en Yang. Deze meridianen kunnen door ziekte, mentale problemen of een tijdelijk verzwakte weerstand uit balans raken. Door het lichaam stroomt Qi om zo de organen van energie te voorzien. Deze energie wordt getransporteerd via de meridianen. Via de meridianen is communicatie mogelijk tussen delen van het lichaam en de organen

Verstoringen van meridianen gelden voor de Chinese Geneeskunde als voorstadia van ziekten. De meridianen zijn genoemd naar een orgaan en worden daaraan gekoppeld, maar ze staan elk ook in verband met een emotie, een lichaamsstelsel, een basisbehoefte en een deel van het bewegingsapparaat.

Omdat een acupunctuurbehandeling de energiehuishouding verbeterd, wordt er een fit en uitgerust gevoel ervaren na de behandeling. Het heeft een positieve invloed op de levensenergie (ook wel Qi genoemd) en het vergroot de weerstand.

 

De behandeling:

De behandeling start met een kort consult en het diagnosticeren van de tong en pols, om zo een duidelijk beeld te krijgen van de klacht.

Hierna mag u plaats nemen op de behandeltafel.

De behandeling zal bestaan uit een half uur een doeltreffende massage en daarna worden de naaldjes geplaats en mag u nog 25 minuten nagenieten van de massage.

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden