Hanny de Bruijn

Mijn naam is Hanny de Bruijn, uitvaartverzorgster in Haarlem en omstreken. 

Door met liefde en respect naar u wensen te luisteren, bied ik ondersteuning om samen met u tot een mooi en persoonlijk afscheid te komen. Zo wordt de uitvaart zoals u die wenst door mij verzorgd.

In mijn werk heb ik mijn roeping gevonden. Ik kan in dit werk mezelf zijn en dat betekent dat ik mensen oprecht help in een zeer kwetsbare en verdrietige periode in hun leven. 

Als houvast en met oog voor alle betrokkenen, doe ik dit met warmte en persoonlijke aandacht, ik ben er voor u. Daar waar de kracht wordt gevonden, geeft het de juiste energie om nabestaanden verder te helpen in hun rouwproces. 

Ook na de uitvaart ben ik beschikbaar voor zorg en vragen. Uiteraard kunt u uw wensen van tevoren met mij uitgebreid bespreken. 

Ongeacht waar u bent verzekerd, kan en mag ik uw uitvaart verzorgen . Bent u niet verzekerd? Ook dan kan ik uiteraard uw uitvaart verzorgen. 

Hanny de Bruijn 

Telefoonnummer: 06-38662153 

info@hannydebruijnuitvaartverzorging.nl 

www.hannydebruijnuitvaartverzorging 

Ik ben dag en nacht bereikbaar, indien ik niet gelijk de telefoon opneem, spreekt u dan aub een boodschap in. Dan bel ik u binnen een half uur terug.

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden