Ontspanningsmassage

Plan uw behandeling

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen, noem het een kleine reset. Een regelmatige ontspanningsmassage zal een gunstige werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Een ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht.
Ook zal je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt om nieuwe energie te krijgen en oude ballast af te voeren.

Als je niet van sport houdt is massage een goede manier om je spieren toch soepel te houden.

Deze behandeling wordt aangevuld met acupunctuur.

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden