Plan uw behandeling

Hoe werkt acupunctuur?

In ons lichaam bevinden zich meridianen. Hierlangs stromen de energieën Yin en Yang. Deze meridianen kunnen door ziekte of een tijdelijk verzwakte weerstand uit balans raken.

De meridianen vormen een energienetwerk waarop acupunctuurpunten liggen. Het ene acupunctuurpunt is een haven, het andere punt een beekje of juist een een grote wereldzee. Zo heeft ieder acupunctuurpunt zijn eigen functie en energie.

Met een acupunctuurbehandeling kun je bepaalde energieën afremmen of juist aanspreken om lichaam en geest weer in balans te brengen.

Omdat een acupunctuurbehandeling je hele energiehuishouding verbeterd is, zal je een fit en uitgerust gevoel ervaren na de behandeling. Het heeft een positieve invloed op de levensenergie (ook wel Qi genoemd) en het vergroot je weerstand. 

Tijdens de behandeling worden er op verschillende plaatsen van het lichaam hele fijne acupunctuurnaaldjes geplaatst. Dit beïnvloed de energiestroom van een meridiaan en reguleert het balans tussen Yin en Yang.

Ik werk met steriele acupunctuurnaaldjes die eenmalig worden gebruikt. De behandeling is pijnloos en rustgevend. Tijdens de behandeling is er ruimte voor een gesprek of een massage.

Klassieke Acupunctuur

Oor Acupunctuur

Cosmetische Acupunctuur

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden