Skip to main content
Plan uw behandeling

Acupunctuurbehandelingen

Acupunctuur is fantastisch!

In ons lichaam bevinden zich meridianen. Hierdoor stromen de energieën Yin en Yang.

De meridianen zijn genoemd naar een orgaan en worden daaraan gekoppeld, maar ze staan elk ook in verband met een emotie, een lichaamsstelsel, een basisbehoefte en een deel van het bewegingsapparaat. Deze meridianen kunnen door ziekte, mentale problemen of een tijdelijk verzwakte weerstand uit balans raken.

Met een acupunctuurbehandeling kun je bepaalde energieën afremmen of juist aanspreken om lichaam en geest weer in balans te brengen. Waardoor je pijn kan verlichten en emoties kan verzachten, een rustig gevoel in lichaam en geest is het resultaat. Ons lichaam heeft een prachtig zelfhelend vermogen, acupunctuur is een eeuwenoude geneeskunde die het lichaam helpt te genezen.

Klassieke acupunctuur

Oor Acupunctuur

Cosmetische Acupunctuur

Acupunctuur icm schouder massage

Acupunctuur icm Onderrug-Bil Massage

Cosmetische acupunctuur icm Japanse gezicht massage

De geschiedenis van acupunctuur

Acupunctuur vindt zijn oorsprong in het oude China, waar het al duizenden jaren wordt toegepast als onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. In de loop der tijd heeft deze geneeswijze zich verspreid naar andere delen van de wereld en wordt tegenwoordig wereldwijd erkend als een effectieve behandelmethode.

Werkingsmechanisme van acupunctuur

Met een acupunctuurbehandeling kunt u bepaalde energieën afremmen of juist aanspreken om lichaam en geest weer in balans te brengen. Omdat een acupunctuurbehandeling de energiehuishouding verbetert, wordt er een fit en uitgerust gevoel ervaren na de behandeling. Het heeft een positieve invloed op de levensenergie en het vergroot de weerstand.

Het verloop van een acupunctuurbehandeling

De behandeling begint met het diagnosticeren van de tong en pols om de klacht beter te begrijpen. Dit is belangrijk in de Chinese geneeskunde. Na de diagnose worden acupunctuurnaalden geplaatst op het oor en lichaam.  

De acupunctuurnaaldjes blijven ongeveer 25 tot 40 minuten zitten. Tijdens de behandeling is er tijd om te ontspannen. Na de behandeling is het verstandig om veel water te drinken om afvalstoffen af te voeren.

Een kuur van 4 acupunctuurbehandelingen garandeert in de meeste gevallen een optimaal resultaat. Daarna plant Stella een evaluatie met u in, om te kijken of de behandelingen het gewenste effect hebben gehad.

Kosten acupunctuur

De kosten van een acupunctuurbehandeling zijn afhankelijk van de door u gekozen behandeling. De tarieven per specifieke behandeling vindt u hier.
 • Klassieke acupunctuur
  € 72,50

  60 min

 • Acupunctuur icm counseling
  € 75,00

  60 min

 • Acupunctuur icm schouder en rug massage
  € 75,00

  60 min

 • Acupunctuur icm onderrug en bil massage
  € 75,00

  60 min

 • Oor acupunctuur
  € 57,50

  45 min

 • Orthomoleculaire therapie icm acupunctuur
  € 75,00

  60 min

 • Orthomoleculaire therapie
  € 72,50

  60 min

 • Cosmetische acupunctuur icm Japanse gezichtsmassage
  € 135,00

  90 min

Contact opnemen met Stella Maris Therapie

Wilt u meer weten over een van onze acupunctuurbehandelingen of heeft u een vraag over een van deze behandelingen? Neem dan contact met ons op via 06-28082863 of mail ons via stellamaristherapie@gmail.com. We helpen u graag verder. Komt u voor het eerst bij Stella Maris Therapie? Dan vragen we u het intakeformulier in te vullen.

Stella Maris Therapie

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

Bel: 06-28082863
Mail: stellamaristherapie@gmail.com