Skip to main content
Plan uw behandeling

Massages

De massages die Stella Maris Therapie aanbiedt zijn ontspannen, doeltreffend en een weldaad voor lichaam en geest. Tijdens de massage maakt Stella gebruik van verschillende massagetechnieken, zoals meridiaan massage, Zweedse massage, bindweefselmassage en Chinese massage.

De massage

Tijdens de massage worden spieren en pezen verwarmd en gekneed totdat ze weer soepel en ontspannen aanvoelen. Op deze manier helpt een massage het lichaam om zichzelf te genezen. Een massage bevordert daarnaast de bloedcirculatie, verlaagt de bloeddruk, zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd en verzacht emoties. Door het loslaten van spanningen tijdens de massage ervaar u een gevoel van innerlijke rust.

Bij verdriet of innerlijke trauma’s lost Stella Maris Therapie deze op d.m.v. Yin massage in combinatie met acupunctuur. Bij lichamelijke klachten kunt u kiezen voor een acupunctuurbehandeling in combinatie met massage.

Wilt u liever uw huid verwennen, dan is een Japanse gezichtsmassage in combinatie met acupunctuur de juiste keuze.

Na de behandeling is het verstandig om veel water te drinken. Zodat het lichaam de afvalstoffen die vrij zijn gekomen tijdens de behandeling kan afvoeren.

Contact opnemen met Stella Maris Therapie

Wilt u meer weten over onze massages of heeft u een vraag over een van onze andere behandelingen? Neem dan contact met ons op via 06-28082863 of mail ons via stellamaristherapie@gmail.com. We helpen u graag verder. Komt u voor het eerst bij Stella Maris Therapie? Dan vragen we u het intakeformulier in te vullen.

Stella Maris Therapie

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

Bel: 06-28082863
Mail: stellamaristherapie@gmail.com