Plan uw behandeling

Japanse gezichtsmassage

Japanse gezichtsmassage, ook bekend onder de naam Ko Bi Do, is zo uniek dat ze met geen andere massagevorm vergeleken kan worden. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt onder handen genomen. Het is een combinatie van een hoofd-, nek- en schoudermassage aangevuld met technieken vanuit de lymfedrainage en cosmetische bindweefselmassage. De behandeling eindigt met een korte voetmassage.

Na een Japanse gezichtsmassage zie je er een stuk frisser en strakker uit, Je gezicht straalt van gezondheid.

Japanse gezichtsmassage bestaat uit

  • massage van schouder, nek, thorax en voeten
  • bindweefselmassage
  • stimulering van een aantal meridianen door acupressuur of aangevuld met cosmetische acupunctuur
  • hoofdhuid- en haar massage
  • zachte lymfedrainage
  • aromatherapie
  • masker

Wat kan je verwachten van deze behandeling

Bij Japanse gezichtsmassage worden de huid en de bloedcirculatie flink gestimuleerd. Het is de meest efficiënte natuurlijke behandeling tegen huidveroudering. Deze energetische behandeling veroorzaakt het effect van een natuurlijke facelift die rimpels doet vervagen en de huid zal verstevigen. De mix van cosmetische bindweefselmassage en lichte en ritmische strijkbewegingen zal gifstoffen in het lymfatisch stelsel op een natuurlijke wijze afvoeren en nieuw collageen aanmaken.

De behandeling is zeer geschikt om migraineaanvallen te voorkomen of te verlichten. Ook mensen met stress of weinig tijd, of pijn aan nek en schouder zijn na deze heerlijke behandeling helemaal ontspannen. De Yin Yang balans wordt hersteld waardoor een goede nachtrust na deze behandeling een feit is. Het voelt alsof u op vakantie bent geweest.

Ideaal voor mensen die geen volledige lichaamsmassage willen ondergaan, maar toch de ontspannende resultaten van een massage willen ervaren. Tijdens de behandeling mag de kleding aan blijven.

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden