Skip to main content
Plan uw behandeling

Wat is een Japanse gezichtsmassage:

Japanse gezichtsmassage ook bekend onder de naam Ko Bi Do, Is een lang geheimgehouden massage uit Japan. Ko Bi Do betekent Pad der Schoonheid. Naast het liftende effect heeft de massage een positieve invloed op het gehele lichaam.

Japanse gezicht massage is zo uniek dat ze met geen andere massagevorm vergeleken kan worden. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt onder handen genomen.

Deze behandeling is zeer geschikt om migraineaanvallen te voorkomen of te verlichten. Ook mensen met stress of weinig tijd, of pijn aan nek en schouder zijn na deze behandeling weer helemaal ontspannen.

Het Yin Yang balans wordt hersteld waardoor een goede nachtrust na deze behandeling een feit is.

Het voelt alsof je op vakantie bent geweest. Ideaal voor mensen die geen volledige lichaamsmassage willen ondergaan, maar toch de ontspannende resultaten van een massage – acupunctuurbehandeling willen ervaren.

Bij de Japanse gezichtsmassage in combinatie met acupunctuur wordt de huid en de bloedcirculatie flink gestimuleerd.

Het is de meest efficiënte natuurlijke behandeling tegen huidveroudering. Deze energetische behandeling veroorzaakt het effect van een facelift die rimpels doet vervagen en de huid zal doen verstevigen.

De mix van cosmetische bindweefselmassage en lichte en ritmische strijkbewegingen laat gifstoffen in het lymfatisch stelsel op een natuurlijke wijze afvoeren en nieuw collageen aanmaken.

De behandeling wordt gedeeltelijk vergoed wordt door de zorgverzekering.

De behandeling:

Stella begint met een korte intake om te kijken hoe de conditie van de huid is en wat de wensen zijn. Vanuit daar wordt verteld wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Eerst een stevige cosmetische bindweefsel massage waardoor er extra collageen wordt aangemaakt. De massage wordt steeds aangenamer en gaat over in een Japanse gezicht massage, deze massage is hemels en heerlijk ontspannen de ritmische bewegingen van deze massage vorm laat je lekker wegdoezelen.

Tijdens het behandelen van het gezicht krijg je een acupunctuur behandeling. 

Nu is het tijd voor een schouder en nek massage. Hierdoor wordt de energieverdeling in het gezicht, hals en decolleté in balans gebracht. De afvoer van afvalstoffen neemt op deze wijze toe en dat is te zien! De huid zal goed doorbloed zijn en lekker fris.

Na de massage wordt er een kleimasker opgebracht, voor ieder huidtype is er een andere kleisoort, er wordt gekeken welk masker bij jou huidtype past. Na het masker vindt er een bijzonder effectieve scrubsessie plaats en krijgt u een beauty mist als afsluiting.