Plan uw behandeling

Wat is een Japanse gezichtsmassage:

Japanse gezichtsmassage, ook bekend onder de naam Ko Bi Do, Is een lang geheimgehouden massage uit Japan. Ko Bi Do betekent Pad der Schoonheid. Naast het liftende effect heeft de massage een positieve invloed op het gehele lichaam.

Japanse gezicht massage is zo uniek dat ze met geen andere massagevorm vergeleken kan worden. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt onder handen genomen.

Deze behandeling is zeer geschikt om migraineaanvallen te voorkomen of te verlichten. Ook mensen met stress of weinig tijd, of pijn aan nek en schouder zijn na deze behandeling weer helemaal ontspannen.

Het Yin Yang balans wordt hersteld waardoor een goede nachtrust na deze behandeling een feit is. Het voelt alsof u op vakantie bent geweest. Ideaal voor mensen die geen volledige lichaamsmassage willen ondergaan, maar toch de ontspannende resultaten van een massage, acupunctuurbehandeling willen ervaren.

Tijdens de behandeling mag de kleding aan blijven.

De behandeling:

De behandeling start met een korte anamnese en een pols en tong diagnose zoals die gebruikelijk is in de Chinese Geneeskunde.

Daarna mag u plaats nemen op de behandeltafel, uw huid wordt schoongemaakt met warme doekjes en daarna gaat de massage beginnen.

Bij de Japanse gezichtsmassage worden de huid en de bloedcirculatie flink gestimuleerd. Het is de meest efficiƫnte natuurlijke behandeling tegen huidveroudering. Deze energetische behandeling veroorzaakt het effect van een facelift die rimpels doet vervagen en de huid zal doen verstevigen.

De mix van cosmetische bindweefselmassage en lichte en ritmische strijkbewegingen laat gifstoffen in het lymfatisch stelsel op een natuurlijke wijze afvoeren en nieuw collageen aanmaken.

Niet alleen het gezicht maar ook de nek- en schouder partij worden meegenomen tijdens deze massage. De behandeling wordt aangevuld met een acupunctuurbehandeling om de huid optimaal te verzorgen.

Na de massage vindt er een bijzonder effectieve scrubsessie plaats en krijgt u een klei masker als afsluiting.

Een Japanse gezichtsmassage bestaat uit:

  • Massage van schouder, nek, thorax of voeten
  • Cosmetische bindweefselmassage
  • Stimulering van een aantal meridianen door acupressuur of acupunctuur
  • Hoofdhuid massage
  • Lymfedrainage
  • Aromatherapie
  • Masker van klei

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden