Bas van der Kroon

Mijn naam is Bas van der Kroon. Kickbokstrainer, holistisch personal trainer en ademcoach. Maar wat doet een ademcoach precies? 

De eigen adem is de snelste, gemakkelijkste en meest natuurlijke weg naar binnen toe. Door opgeslagen spanning, trauma’s en emoties is onze ademhaling door de jaren heen steeds beperkter geworden. In de westerse wereld gebruiken we slechts 30% van onze ademcapaciteit.

Bewust verbonden ademen is simpele en zeer doeltreffende ademtechniek. Tijdens een ademsessie kun je je bevrijden van fysieke spanningen, emotionele blokkades en oude trauma’s. Je kunt je letterlijk los ademen van oude bagage welke je niet meer nodig hebt.

Gedurende een ademsessie adem je in een voller en krachtiger in een tempo. Vastzittende blokkades in het celgeheugen van het lichaam worden hiermee automatisch geactiveerd. De spierspanning laat los waardoor trauma’s en spanning als het ware worden meegenomen door de adem.

Iedere ademsessie zorgt voor natuurlijke genezing van binnenuit. Ik begeleid je graag tijdens een proefsessie om te kijken wat de adem voor jou kan doen!

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden