Skip to main content
Plan uw behandeling

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire Therapie is gericht op het herstellen en verbeteren van het lichaam met behulp van voeding en suppletie van vitamines, mineralen ect. Hierdoor kan een optimale beschikbaarheid van moleculaire contracties worden bereikt, waardoor je de beste versie van jezelf kan creëren op sport gebied, qua huidstructuur en energievoorziening.

De top 10 van voedsel allergieën worden veroorzaakt door redelijk recent geïntroduceerde producten, zoals, granen, tarwe, rijst en zuivelproducten. Deze nieuwe producten hebben ervoor gezorgd dat onze cellen flink in de war zijn geraakt.

Als je beseft dat de genen van een mens best wat moeite hebben gehad om zich aan te passen aan 200.000 jaar veranderingen, dan is het vrij duidelijk waarom de mensheid deze dagen worstelt met de drastische veranderingen in zijn voedingspatroon en de leefomstandigheden.

We moeten binnen deze nieuwe situatie opnieuw de weg naar evenwicht vinden. Stella Maris Therapie richt zich op het verbeteren van de gezondheid door middel van het optimaliseren van voeding, suppletie, de juiste bewegingsvorm, verzorging van de psyché en de darmflora.

Geschiedenis van orthomoleculaire therapie

Deze therapievorm vindt zijn oorsprong in de jaren 1960, geïnspireerd door het werk van Linus Pauling, een beroemde wetenschapper. Naast Pauling hebben diverse wetenschappers en artsen bijgedragen aan de ontwikkeling en popularisering van deze therapie.

Toepassingsgebieden voor orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie wordt toegepast bij een breed scala aan aandoeningen, waaronder chronische vermoeidheid, spijsverteringsproblemen en auto-immuunziekten. Casestudies tonen de effectiviteit bij diverse aandoeningen, waarbij patiënten aanzienlijke verbeteringen ervaren in hun gezondheid.

Orthomoleculaire therapie bij Stella Maris Therapie

De therapie begint met een uitgebreide diagnose om de individuele behoeften te bepalen. Behandelplannen zijn gepersonaliseerd en kunnen dieetaanpassingen, supplementen en levensstijlveranderingen omvatten.

Kosten orthomoleculaire therapie

De kosten van een orthomoleculaire therapie zijn afhankelijk van de door u gekozen behandeling. De tarieven per specifieke behandeling vindt u hier.

  • Orthomoleculaire therapie icm acupunctuur
    € 75,00

    60 min

  • Orthomoleculaire therapie
    € 72,50

    60 min

Contact opnemen met Stella Maris Therapie

Als u geïnteresseerd bent in orthomoleculaire therapie of als u vragen heeft over deze behandeling, kunt u contact opnemen met Stella Maris Therapie. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-28082863 of een e-mail sturen naar stellamaristherapie@gmail.com. We staan klaar om u verder te helpen. Komt u voor het eerst bij Stella Maris Therapie? Dan vragen we u het intakeformulier in te vullen.

Stella Maris Therapie

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

Bel: 06-28082863
Mail: stellamaristherapie@gmail.com