Tarot Miranda

Ik ben Tarot Miranda begonnen in 1998. Door diverse verschillende opleidingen, cursussen en het lezen van heel veel literatuur over tarot, heb ik mijzelf ontwikkeld tot een goede tarotiste. Tijdens de legging maak ik contact met je energieveld om me in te voelen, in te leven op jouw energie en contact te maken met een hoger spiritueelbewustzijn. De legging duurt 60 tot 70 min. Ik maak gebruik van verschillende tarot en orakeldeks waardoor ik een groter beeld krijg waar de vraag mee te maken heeft of vandaan komt.

Tarotkaarten geven verrassende inzichten, advies en informatie waar we diep van binnen over beschikken. De kaarten helpen antwoorden te vinden op vragen waar je tot nu toe niet uitkwam, welke wending of richting het gaat. Een tarotlegging helpt inzichten te verduidelijken en de eerste stap tot verandering. Het geeft je een andere kijk, brengt je in actie en zet je aan tot denken d.m.v. de coaching tijdens de tarotlegging. 

Vragen die je eventueel kunt stellen zijn tijdens een tarotlegging: Hoe krijg ik meer grip op mijn leven? Op welke manier kan ik mij verder ontwikkelen? Wie ben ik en wat wil ik en wat kan ik nog meer? Wat heeft mijn kind, gezin, relatie ect. nodig? Hoe komt het dat ik vastzit in dit patroon?

Wat vertellen de kaarten over de liefde, werk, relatie, familie of gezondheid? Wanneer ik voor mezelf begin krijgt deze onderneming succes?

Wil je contact opnemen? Dat kan via verschillende manieren:▪ Bel 06 2202 8424 of stuur een Whatsapp danneem ik direct contact met je op.▪ Mailen mag ook naar: info@tarotmiranda.nl▪ Ik ben gevestigd in Haarlem-Oost aan het Spaarne. Parkeren voor de deur via mijn parkeerapp. Openbaar vervoer met buslijn 2 of 73.▪ Voor verdere informatie en reviews: www.tarotmiranda.nl

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden