Skip to main content
Plan uw behandeling

Cosmetische Acupunctuur In Combinatie Met Japanse Gezicht Massage

Best of both worlds

Cosmetische acupunctuur in combinatie met een Japanse gezicht massage is fantastisch!

Het is een effectieve behandeling om de symptomen van huid veroudering te verminderen. Deze eeuwenoude methode uit Azië (vroeger alleen toegankelijk voor de keizerin en zeer hoog geplaatste dames) is een bijzonder fijne manier om er jeugdig en ontspannen uit te blijven zien.

Een Cosmetische acupunctuurbehandeling verbetert de doorbloeding van de huid en spieren waardoor na een eerste behandeling een ontspannen gezicht en een roze teint al meteen zichtbaar is. Fijne lijntjes zullen minder aanwezig zijn en de huid zal stralen en voller aanvoelen.

De collageen aanmaak wordt gestimuleerd, waardoor rimpels en slappe huid verminderen. Na ieder behandeling wordt het effect beter zichtbaar.

Tijdens de behandeling werk ik met de meest verfijnde etherische oliën en Hannah producten die op de 5 elementen van de Chinese geneeskunde gebaseerd zijn. Cosmetische acupunctuur draagt daarom niet alleen bij aan een stralende en jongere gelaatsuitdrukking, maar zorgt ervoor dat u zich geestelijk en lichamelijk ook beter voelt.

De behandeling wordt aangevuld met een klassieke acupunctuurbehandeling, klachten zoals slapeloosheid of hormonen kwesties laten zich goed behandelen tijdens deze sessie.

De behandeling wordt gedeeltelijk vergoed wordt door de zorgverzekering.

De behandeling:

Eerst zal er een korte intake volgen om te kijken hoe de conditie van de huid is en wat de wensen zijn. Vanuit daar wordt verteld wat de mogelijkheden zijn voor jou.

De huid wordt schoongemaakt met warme handdoeken en een bijzondere lotion.

Eerst een stevige cosmetische bindweefsel massage waardoor er extra collageen wordt aangemaakt. De massage wordt steeds aangenamer en gaat over in een Japanse gezicht massage, deze massage is hemels en heerlijk ontspannen de ritmische bewegingen van deze massage vorm laat je lekker wegdoezelen.

Japanse gezichtsmassage, ook bekend onder de naam Ko Bi Do, is zo uniek dat ze met geen andere massagevorm vergeleken kan worden. Elk deeltje van kruin tot schouder wordt onder handen genomen.

Het is een combinatie van een hoofd-, nek- en schoudermassage aangevuld met technieken vanuit de lymfedrainage. Hierdoor wordt de energieverdeling in het gezicht, hals en decolleté in balans gebracht. Afvalstoffen kunnen op deze manier gemakkelijk het lichaam verlaten.Daarna worden er zeer dunne naaldjes op de acupunctuur punten gezet, en op de plaatsen waar de huid rimpelvorming zich laat zien. De naaldjes blijven 20 minuten zitten.

Na de acupunctuurbehandeling wordt er een kleimasker opgebracht, voor ieder huidtype is er een andere kleisoort, er wordt gekeken welk masker bij jou huidtype past.

Na het masker vindt er een bijzonder effectieve scrubsessie plaats en krijgt u een beauty mist als afsluiting.

Voor cosmetische acupunctuur is een serie van 5 tot 10 consulten noodzakelijk om een duidelijk gewenst effect te bereiken. Dit effect is erg prettig als je een bijzondere gelegenheid in het vooruitzicht hebt. Een herhaal consult na 6 weken wordt aangeraden.

Na de behandeling is het fijn om veel water te drinken. Zodat uw lichaam de afvalstoffen die vrij zijn gekomen tijdens de behandeling kan afvoeren.

Omdat een acupunctuurbehandeling de energiehuishouding verbeterd, wordt er een fit en uitgerust gevoel ervaren na de behandeling. Het heeft een positieve invloed op de levensenergie en het vergroot de weerstand