Skip to main content
Plan uw behandeling

Acupunctuur In Combinatie Met Onderrug-Bil Massage

Deze behandeling is gericht op pijnverlichting en het flexibel maken van de onderrug en heupen. Door middel van acupunctuur, rekking, pressie, verwarmen en massage wordt deze regio behandeld. 

De onderrug wordt snel stram door vermindering van beweging, koude, ouderdom of pijn. Het is belangrijk dat de onderrug soepel blijft en goed samenwerkt met de rest van het lichaam. 

Het is de basis voor vitaal ouder worden. De onderrug is de antagonist van de buikregio waar de darmen zich bevinden. 

Door deze unieke behandeling van de onderrug zal ook de stoelgang verbeteren en het opgeblazen gevoel in de buik minder voelbaar zijn. 

Na de behandeling voelt je rug soepeler en ervaar je minder pijn, soms is er meer dan een behandeling nodig om de klacht op te lossen en weer pijnvrij door het leven te gaan. 

Kom je voor het eerst bij Stella Maris Therapie?

Dan is het erg fijn als je het intake formulier wil invullen. 

Je vindt het formulier op de website.

De behandeling:

Stella begint met een korte intake en het diagnosticeren van de tong en pols, om zo een duidelijk beeld te krijgen van de klacht.

In de Chinese geneeskunde is de tong en pols diagnose een belangrijk onderdeel. Stella legt je graag uit wat zij ziet naar aanleiding van de diagnose.

De behandeling start met een doeltreffende massage, de spieren en pezen worden verlost van stagnatie en voelen na de massage heerlijk soepel.

Daarna worden de naaldjes geplaats op het oor en lichaam. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Nu is het tijd om de naaldjes hun werk te laten doen. Dit duurt ongeveer 25 tot 30 minuten, precies goed qua tijd om even lekker weg te doezelen. De acupunctuur behandeling zal de klacht aanzienlijk doen verminderen. Omdat een acupunctuurbehandeling de energiehuishouding verbeterd, wordt er een fit en uitgerust gevoel ervaren na de behandeling. Het heeft een positieve invloed op de levensenergie en het vergroot de weerstand.

Na de behandeling is het fijn om veel water te drinken. Zodat het lichaam de afvalstoffen die vrij zijn gekomen tijdens de behandeling kan afvoeren.

De behandeling wordt gedeeltelijk vergoed wordt door de zorgverzekering.