Skip to main content
Plan uw behandeling

Orthomoleculaire therapie In Combinatie Met acupuntuur

Orthomoleculaire therapie is een therapie die er op gericht is de gezondheid te bevorderen en of ziekteprocessen te herstellen. Door middel van voeding, supplementen, acupunctuur en de juiste vorm van bewegen help ik je graag om de beste versie van jezelf te worden.

Op een no nonsens manier en vooral, op een voor jou werkzame wijze help ik je graag van jouw klachten af. Deze klachten kunnen zijn:

Huidproblemen, ongewenst gewichtstoename, buik en maagklachten, psychische klachten, vermoeidheid of pijn.

Bij Stella Maris Therapie worden de wortels van het probleem aangepakt en niet alleen de symptomen. Deze behandeling wordt aangevuld met een acupunctuurbehandeling.

De behandeling:

Stella begint met een korte intake en het diagnosticeren van de tong en pols, om zo een duidelijk beeld te krijgen van de klacht.

In de Chinese geneeskunde is de tong en pols diagnose een belangrijk onderdeel. Stella legt je graag uit wat zij ziet naar aanleiding van de diagnose.

De behandeling start door de huidige levensstijl en het voedingspatroon zorgvuldig door te nemen. Met deze informatie gaat Stella aan de slag om een haalbaar plan te maken. De acupunctuurbehandeling die volgt is ter ondersteuning van dit plan. Acupunctuur balanceert lichaam en geest.

De acupunctuur naalden worden geplaatst op het oor en lichaam. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Nu is het tijd om de naaldjes hun werk te laten doen. Dit duurt ongeveer 25 tot 30 minuten, precies goed qua tijd om even lekker weg te doezelen.

Na de behandeling is het verstandig om veel water te drinken. Zodat het lichaam de afvalstoffen die vrij zijn gekomen tijdens de behandeling kan afvoeren.

De behandeling wordt gedeeltelijk vergoed wordt door de zorgverzekering.