Plan uw behandeling

Yin massage is uitsluitend bestemd voor dames

Een vrouwenlichaam is een mooi maar complex geheel dat veel fases doorloopt in haar groei van kleine peuter tot wijze oude vrouw. Door een Yin massage help ik jou lichaam weer op gang om te functioneren zoals het bedoeld is.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verschillende oosterse en westerse massagetechnieken om je lichaam te laten ontspannen, acupunctuurpunten worden gebruikt om nog beter tot de essentie te komen, mocht je angst voor naaldjes hebben dan maak ik gebruik van acupressuur. 

Door middel van meridiaan palpatie kan ik voelen waar de knelpunten liggen op fysiek of psychisch vlak. Ook wordt er een pols en tong diagnose gedaan om zo nog meer te weten over de status van jou lichaam. 

Wanneer kies je voor een Yin massage

Het is belangrijk om zuinig op je lichaam te zijn. Daarom is het is handig om je lichaam en geest goed te leren kennen, zodat jij je bewust bent van wat jou lijf wel en niet aankan.

Onopgeloste emoties worden vaak blokkades die vervolgens het immuunsysteem verzwakken en dat uit zich bij ieder persoon weer anders.

PMS, overgangsklachten, slapeloosheid, hoofdpijn, buikpijn en piekeren zijn een paar voorbeelden. Wanneer je last hebt van dit soort klachten is een Yin massage een fijne en effectieve behandeling om deze klachten te verminderen of te laten verdwijnen.. Na een kort consult begint een heerlijke zachte massage die bedoeld is om jou lichaam open te zetten voor verandering. Daarna worden de meridianen en acupunctuurpunten gemasseerd of geprikt om jou zo een zetje in de juiste richting te geven.

Iedere vrouw krijgt een unieke Yin massage, afgestemd op haar geestelijke en lichamelijke behoeftes van dat moment. Deze massage wordt als bijzonder rustgevend ervaren, je zal je na afloop erg prettig voelen en ontspannen voelen.

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden