Skip to main content
Plan uw behandeling

Yin Massage In Combinatie Met Acupunctuur Yin Massage Is Uitsluitend Voor Dames

Een vrouwenlichaam is een mooi maar complex geheel dat veel fases doorloopt in haar groei van kleine peuter tot wijze oude vrouw. Door een Yin massage helpt Stella jouw lichaam weer op gang om te functioneren zoals het bedoeld is. Het is belangrijk om zuinig op je lichaam te zijn.

Daarom is het is wijs om je lichaam en geest goed te leren kennen, zodat jij je bewust bent van wat jouw lijf wel en niet aankan. Onopgeloste emoties worden vaak blokkades die vervolgens de geest en het immuunsysteem verzwakken en dat uit zich bij ieder persoon weer anders.

Wanneer kies je voor een Yin massage

PMS, overgangsklachten, slapeloosheid, hoofdpijn, buikpijn, piekeren of angstige gedachtes zijn een paar voorbeelden van deze uitingen. Wanneer je last hebt van dit soort klachten is een Yin massage een fijne en effectieve behandeling om deze klachten te verminderen of te laten verdwijnen.

Tijdens de behandeling maakt Stella gebruik van verschillende oosterse en westerse massagetechnieken om het lichaam te laten ontspannen, deze behandeling wordt uitgebreid met een acupunctuur behandeling om nog beter tot de essentie te komen.

Kom je voor het eerst bij Stella Maris Therapie?

Dan is het erg fijn als je het intake formulier invult

Je kunt het formulier vinden op de website.

De behandeling:

Stella begint met een korte intake en het diagnosticeren van de tong en pols, om zo een duidelijk beeld te krijgen van de klacht.

In de Chinese geneeskunde is de tong en pols diagnose een belangrijk onderdeel. Stella legt je graag uit wat zij ziet naar aanleiding van de diagnose. Hierna mag je plaats nemen op de behandeltafel.

Er wordt goed voor je gezorgd, in de wintermaanden lig je heerlijk op een warme behandeltafel en word je toe gedekt met een warmte deken. In de zomermaanden is het aangenaam licht en zonnig in de praktijk.

Nu begint een heerlijke massage die bedoeld is om jou lichaam open te zetten voor verandering.

Iedere vrouw krijgt een unieke Yin massage, afgestemd op haar geestelijke en lichamelijke behoeftes van dat moment. Deze massage wordt als bijzonder rustgevend ervaren, je zal je na afloop erg prettig en ontspannen voelen.