Skip to main content
Plan uw behandeling

Acupunctuur In Combinatie Met Schouder Massage

Acupunctuur In Combinatie Met Schouder Massage

Deze behandeling is gericht op pijnverlichting, voor chronische nek of schouderklachten maar natuurlijk ook zeer aan te raden voor mensen met een zittend beroep. Door middel van acupunctuur, rekking, pressie, verwarmen en massage worden de nek en schouders behandeld.

De armen en thorax worden ook meegenomen in de behandeling om zo tot een nog beter resultaat te komen.

Kom je voor het eerst bij Stella Maris Therapie?

Dan is het erg fijn als je het intake formulier wil invullen.

Je vindt het formulier op de website.

De behandeling:

Stella begint met een korte intake en het diagnosticeren van de tong en pols, om zo een duidelijk beeld te krijgen van de klacht.

In de Chinese geneeskunde is de tong en pols diagnose een belangrijk onderdeel. Stella legt je graag uit wat zij ziet naar aanleiding van de diagnose.

De behandeling start met een doeltreffende massage, de spieren en pezen worden verlost van stagnatie en voelen na de massage heerlijk soepel.

Daarna worden de acupunctuur naaldjes geplaatst op het oor en lichaam. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Nu is het tijd om de naaldjes hun werk te laten doen. Dit duurt ongeveer 25 tot 30 minuten, precies goed qua tijd om even lekker weg te doezelen.

De acupunctuur behandeling zal de klacht aanzienlijk doen verminderen. Omdat een acupunctuurbehandeling de energiehuishouding verbeterd, wordt er een fit en uitgerust gevoel ervaren na de behandeling. Het heeft een positieve invloed op de levensenergie en het vergroot de weerstand.

Na de behandeling is het fijn om veel water te drinken. Zodat het lichaam de afvalstoffen die vrij zijn gekomen tijdens de behandeling kan afvoeren.

De behandeling wordt gedeeltelijk vergoed wordt door de zorgverzekering.