Plan uw behandeling

Wat is Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een effectieve, niet chirurgische behandeling om de symptomen van huid veroudering minder zichtbaar te maken. Deze eeuwenoude methode uit Azië is een bijzonder fijne manier om er jeugdig en ontspannen uit te blijven zien.

Een Cosmetische acupunctuurbehandeling verbetert de doorbloeding van de huid en spieren waardoor na een eerste consult een ontspannen gezicht en een roze teint al meteen zichtbaar is. Fijne lijntjes zullen minder aanwezig zijn en de huid zal stralen en voller aanvoelen.

De collageen aanmaak wordt gestimuleerd, waardoor rimpels en slappe huid verminderen.

Na ieder behandeling wordt het effect beter zichtbaar.

Ik werk met de meest verfijnde etherische oliën die er op de markt verkrijgbaar zijn, die uw humeur en huid ten goede komen.

De behandeling bestaan volledig uit natuurlijke producten die gebaseerd zijn op de vijf elementen van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

De behandeling wordt vaak aangevuld met een Klassieke acupunctuurbehandeling.

Cosmetische acupunctuur draagt daarom niet alleen bij aan een stralende en jongere gelaatsuitdrukking, maar zorgt ervoor dat u zich geestelijk en lichamelijk ook beter voelt.

De behandeling:

Waar bestaat de behandeling uit?

Eerst zal er een kleine anamnese volgen om te kijken hoe de huid ervoor staat en wat de wensen zijn. Vanuit daar wordt verteld wat de mogelijkheden zijn voor uw huid.

De huid wordt schoongemaakt met warme handdoeken en een bijzondere lotion en tonic.

Daarna worden er zeer dunne naaldjes op de Acupunctuur punten gezet, en op de plaatsen waar de huid rimpelvorming toont.

Na het verwijderen van de naaldjes wordt door middel van een stevige Cosmetische bindweefselmassage de huid nog eens extra gestimuleerd.

Hierdoor wordt de energieverdeling in het gezicht, hals en decolleté in balans gebracht.

De afvoer van afvalstoffen neemt op deze wijze toe en dat is te zien! De huid zal goed doorbloed zijn en lekker fris ogen.

Na de Cosmetische bindweefselmassage wordt er een kleimasker aangebracht.

Voor ieder huidtype is er een andere kleisoort, er wordt gekeken welk masker bij jou huidtype past.

Voor cosmetische acupunctuur is een serie van 5 tot 10 consulten noodzakelijk om een duidelijk gewenst effect te bereiken. Dit effect is erg prettig als je een bijzondere gelegenheid in het voor uitzicht hebt. Een herhaal consult na 6 weken wordt aangeraden.

Om een optimaal effect te bereiken worden de behandelingen gecombineerd met veel individuele adviezen om uw huid in topconditie te krijgen.

De voordelen van cosmetische acupunctuur:

  • Verbetering van uw teint
  • Geen chirurgische ingreep nodig
  • Geen onnatuurlijke chemische stoffen in uw lichaam
  • Vermindering van littekens, acné en andere huidaandoeningen
  • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes
  • Meer zelfvertrouwen en een natuurlijke uitstraling

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden