Skip to main content
Plan uw behandeling

Detox Massage In Combinatie Met Acupunctuur

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam, het verdient daarom verzorging en aandacht. Een detox massage in combinatie met acupunctuur is bedoeld om uw lichaam te helpen met het afvoeren van gifstoffen. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw huid gladder en strakker aanvoelt. Het is meteen zichtbaar.

Door pijn, stagnatie, voeding, luchtvervuiling, stress en medicijnen komen er gisstoffen in ons lichaam. Ieder mens heef gifstoffen opgeslagen in zijn lichaam. Een Detox massage voert deze gifstoffen af. Dit heeft een gunstig effect op lijf en leden.

Ben je op dieet? Dan zorgt een detox massage in combinatie met acupunctuur ervoor dat je sneller afvalt tijdens het volgen van het dieet. Als je bezig bent met een vastenkuur dan zorgt deze behandeling voor minder hoofdpijn en een sneller resultaat, je bent namelijk eerder schoon.

Wanneer je last heeft van oedeemvorming aan de benen is deze massage een goede manier om dit te verlichten en zienderogen te verbeteren.

Ook om cellulitis te verminderen is deze behandeling erg geschikt, maar in dit geval wordt er dan in kuurvorm gewerkt en word er eerst een behandelplan gemaakt om een realistisch resultaat te bewerkstelligen.

De natuurlijke etherische oliën worden voor iedere cliënt zorgvuldig uitgekozen om de huid te voeden en de doorbloeding te verbeteren.

Kom je voor het eerst bij Stella Maris Therapie?

Dan is het erg fijn als je het intake formulier wil invullen.

Je vindt het formulier op de website.

De behandeling: 

Stella begint met een korte intake en het diagnosticeren van de tong en pols, om zo een duidelijk beeld te krijgen van de klacht. 

Hierdoor kan er zeer gericht behandeld worden, de behandeling wordt aangevuld met acupunctuur om zo het detox effect te vergroten. De detox massage is een mix van een ontspannende massagevorm, meridiaan massage en bindweefselmassage. 

Het begin is heerlijk ontspannen en fantastisch om bij weg te dromen. Na een half uur gaat de massage over in een stevigere variant die bedoeld is om de gifstoffen te verwijderen. 

Soms kan je emotioneel worden tijdens of na de behandeling omdat je letterlijk en figuurlijk aan het los laten bent. 

Bij een detox massage hoort een uitgebreide buik massage om de darmen te stimuleren. Het resultaat is direct voelbaar, je buik is minder opgezet en de stoelgang verbetert. 

De massage is niet geheel pijnloos en kan best pittig zijn. Hoe meer gifstoffen er aanwezig zijn, hoe gevoeliger de massage zal aanvoelen. Na de massage zal je een open en opgeruimd gevoel ervaren. Het is heel verfrissend. 

Daarna worden de acupunctuur naaldjes geplaatst op het oor en lichaam, nu is het tijd om de naaldjes hun werk te laten doen. Dit duurt ongeveer 25 tot 30 minuten, precies genoeg tijd om even lekker weg te doezelen. 

Na de behandeling is het fijn om veel water te drinken. Zodat het lichaam de afvalstoffen die vrij zijn gekomen tijdens de behandeling kan afvoeren. 

De behandeling wordt gedeeltelijk vergoed wordt door de zorgverzekering.