Plan uw behandeling

Wat is een detox massage:

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam, het verdient daarom verzorging en aandacht. Een detox massage is bedoeld om uw lichaam te helpen met het afvoeren van gifstoffen. Een detox massage zorgt ervoor dat uw huid gladder en strakker aanvoelt. Het is meteen zichtbaar.

Door pijn (stagnatie), voeding, luchtvervuiling, stress en medicijnen komen er gisstoffen in ons lichaam. Ieder mens heef gifstoffen opgeslagen in zijn lichaam. Een Detox massage voert deze gifstoffen af. Dit heeft een gunstig effect op lijf en leden.

Bent u op dieet? Dan zorgt een detox massage ervoor dat u sneller afvalt tijdens het volgen van het dieet. Als u bezig bent met een vastenkuur dan zorgt een detox massage voor minder hoofdpijn en een sneller resultaat, u bent namelijk eerder schoon.

Wanneer u last heeft van oedeemvorming aan de benen is deze massage een goede manier om dit te verlichten en zienderogen te verbeteren. Uw zult zich echt lichter voelen.

Ook om cellulitis te verminderen is deze behandeling erg geschikt, maar in dit geval wordt er dan in kuurvorm gewerkt en word er eerst een behandelplan gemaakt om een realistisch resultaat te bewerkstelligen. De natuurlijke etherische oliën worden voor iedere cliënt zorgvuldig uitgekozen om de huid te voeden en de doorbloeding te verbeteren.

De behandeling:

De behandeling start met een korte anamnese en een pols en tong diagnose zoals die gebruikelijk is in de Chinese Geneeskunde.

Hierdoor kan er zeer gericht behandeld worden, de behandeling wordt aangevuld met acupunctuur of acupressuur om zo het detox effect te vergroten. De detox massage is een mix van een ontspannende massagevorm, meridiaan massage en bindweefselmassage.

Het begin is heerlijk ontspannen en fantastisch om bij weg te dromen. Na een half uur gaat de massage over in een stevigere variant die bedoeld is om de gifstoffen te verwijderen.

Soms kan je emotioneel worden tijdens of na de behandeling omdat je letterlijk en figuurlijk aan het `loslaten` bent.

Bij een detox massage hoort een uitgebreide buik massage om de darmen te stimuleren. Het resultaat is direct voelbaar, je buik is minder opgezet en de stoelgang verbetert.

De massage is niet geheel pijnloos en kan best pittig zijn. Hoe meer gifstoffen er aanwezig zijn, hoe gevoeliger de massage zal aanvoelen. Na de massage zal je een open en opgeruimd gevoel ervaren. Het is heel verfrissend.

Om tot een goed resultaat te komen is erg belangrijk om 2 glazen water te drinken voor de behandeling en ook na de behandeling is het van belang om veel water te drinken. Zodat jij je lichaam helpt de gifstoffen af te voeren.

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden