Plan uw behandeling

Detox massage

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam, het verdient daarom verzorging en aandacht. Een detox massage is bedoeld om jou lichaam te helpen met het afvoeren van gifstoffen, het zorgt ervoor dat je sneller afvalt tijdens een dieet en doet de huid gladder en strakker aanvoelen. Als je op dieet bent zorgt de detox massage voor minder hoofdpijn en een sneller resultaat, je bent namelijk eerder schoon.

Bij een detox massage hoort een uitgebreide buik massage om de darmen te stimuleren. Het resultaat is direct voelbaar, je buik is minder opgezet en de stoelgang verbetert.

Wanneer je last hebt van oedeem vorming aan de benen is deze massage een goede manier om dit te verlichten en zienderogen te verbeteren. Je zal je echt lichter voelen. De natuurlijke etherische oliën worden voor iedere cliënt zorgvuldig uitgekozen om de huid te voeden.

Tijdens de behandeling

De detox massage is een mix van een ontspannende massage vorm en bindweefsel massage. Het begin is heerlijk ontspannen en fantastisch om bij weg te dromen. Na een half uur gaat de massage over in een stevigere variant die bedoeld is om de gifstoffen te verwijderen.

Soms kan je emotioneel worden tijdens of na de behandeling omdat je letterlijk en figuurlijk aan het `loslaten` bent.

De massage is niet geheel pijnloos en kan best pittig zijn. Hoe meer gifstoffen er aanwezig zijn, hoe gevoeliger de massage zal aanvoelen. Na de massage zal je een open en opgeruimd gevoel ervaren. Het is heel verfrissend. Om tot een goed resultaat te komen is erg belangrijk om 2 glazen water te drinken voor de behandeling en ook na de behandeling is het van belang om veel water te drinken. Zodat jij je lichaam helpt de gifstoffen af te voeren.

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden