Plan uw behandeling

Cosmetische bindweefsel massage

Een cosmetische bindweefsel massage is gunstig voor elk huidtype en een bijzondere ervaring. Het versterkt, verstrakt en verbeterd je huid meteen.

Deze vorm van massage is toe te passen op gezicht, hals en decolleté, maar ook erg geschikt voor je buik, benen en billen.

Collageen zorgt ervoor dat je huid elastisch en glad blijft. Maar naar mate je ouder wordt verliest de huid steeds meer van deze substantie. De cosmetische bindweefsel massage zorgt ervoor dat je huid weer extra collageen gaat aanmaken omdat de behandeling je cellen laat geloven dat er extra hard gewerkt moet worden. Je houd eigenlijk je cellen voor de gek.

Een cosmetische bindweefsel massage is eigenlijk een combinatie tussen yoga en fitness voor de huid.

Deze vorm van masseren kan best gevoelig zijn. Dit heeft te maken met de conditie van de huid. Vooral op de benen en billen of bij veel cellulitis kan het in het begin echt pittig zijn.

Resultaat van deze behandeling

Door deze massagevorm worden de cellen extra gestimuleerd om hard te werken en het resultaat mag er zijn!

Het effect is zichtbaar in een stralende gezonde huid die gladder, strakker en voller aanvoelt. Ook een extreme droge huid zal minder droog aanvoelen.

Wanneer je de conditie van de huid op langer termijn wilt verbeteren is een kuur van 6 behandelingen aan te raden. Afhankelijk van jou huidconditie kan je in het begin 1 keer per week komen om de huid eens flink aan het werk te zetten. Daarna zijn onderhoudsbehandelingen aan te raden.

Doe jezelf iets waardevols cadeau en laat je verwennen en verwonderen door deze bijzondere ervaring.

De cosmetische bindweefsel massage is ook aan te vullen met cosmetische acupunctuur voor een nog beter resultaat.

De oude meelfabriek
Glipperweg 94 H
2104 AM Heemstede

KvK: 66983010
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden